Over ons

Wij zijn Farwick

Cultuur en organisatie

Onze organisatie draait al even mee, om precies te zijn sinds 1898! Wij kunnen dan ook met trots vermelden dat wij als eerste groenbedrijf in Nederland het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mogen dragen. Wij zijn de afgelopen eeuw natuurlijk behoorlijk veranderd; van bloemisterij, tot een full service groenvoorzieningsbedrijf met een breed scala aan expertises. Maar wat onveranderd is gebleven is onze cultuur; ‘een familiebedrijf met betrokken medewerkers en liefde voor ons vak'.

Betrokken medewerkers en trouwe klanten

Onze focus ligt op innovatie en ontwikkeling van het duurzaam vergroenen van de totale buitenruimte en gebouwen. Om onze organisatie gezond te houden hebben wij een sterk continuïteitsbesef, waarbij gelukkige en gezonde medewerkers en een hoge mate van klanttevredenheid voorop staan. Dit resulteert in een hechte groep medewerkers en vele trouwe opdrachtgevers die al decennia klant bij ons zijn. Wij zijn al jaren hun groene hofleverancier!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Samen met onze medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers werken wij aan een prettige, duurzame en gezonde leefomgeving en een groene toekomst! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u ons team komen versterken? Neem dan contact op en maak een afspraak!

547 A8082

Projecten

Wat wij al hebben gerealiseerd?

Bekijk onze projecten