Werk

Een bloeiende organisatie

De eerste indruk die een passant of bezoeker krijgt van uw bedrijfspand of organisatie is de aangrenzende buitenruimte. Een duidelijke herkenbaarheid en professionele sfeer van de buitenruimte is daarom van groot belang. Met een juiste invulling is er veel meer profijt te halen uit deze eerste indruk. Wij laten uw kantoortuin of bedrijfsterrein een meerwaarde zijn voor uw onderneming of organisatie.

Een groen gebouw

Vergroening van gebouwen gaat bij ons over het letterlijk toepassen van groen op, aan, in of rondom gebouwen. Wij laten groen een integraal onderdeel zijn van uw gebouw en zorgen dat het waarde toevoegt. Zo dragen groene daken bij aan een verkoelend effect in de zomer, zowel in het gebouw als in de directe omgeving. Is er net wat meer gewicht mogelijk? Denk dan eens aan natuurdaken waarbij vogels, vlinder en insecten profiteren van de biodiversiteit op uw dak.

Sedumdakvegetatie Unipro 1

Een groen imago

Groen kan een een belangrijke bijdrage leveren aan uw imago. Groen zorgt namelijk voor een betere luchtkwaliteit, verkoeling in de zomer en minder geluidsoverlast. Wist u dat 1 volwassen boom een koelend effect heeft dat gelijk staat aan 10 airco's? Behalve een bijdrage aan duurzaamheid, zorgt groen op en rondom uw bedrijf voor een ontspannen werkplek, meer tevreden werknemers en een hogere arbeidsproductiviteit.

Klimaatadaptief

Water is tegenwoordig een van de sturende principes in ruimtelijke ordening. Om te voldoen aan de eisen die gesteld worden in de waterparagraaf kunnen wij water-retentiedaken aanleggen. In combinatie met een natuurdak en pv-panelen wordt uw bedrijfspand pas echt groen!

Img 3800

Uw werkplek

Hoe groen is uw bedrijf? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Neem dan contact met ons op