Wonen

Aandacht voor je tuin

Aandacht en liefde voor de tuin; dat is waar het bij Farwick om draait. Samen weten wij jouw tuin om te toveren tot de plek waar jij optimaal kan ontspannen en genieten. Een goede tuin is niet alleen mooi, maar ook functioneel en gezond. Een investering in kwalitatief groen staat gelijk aan een investering in woongenot, duurzaamheid en welbevinden.

Ook na de realisatie zijn we je graag van dienst; met een voor- en/of najaarsbeurt tot totaalonderhoud van je tuin gedurende het hele jaar.

Farwick doet je tuin goed!

Kennis, ervaring en creativiteit

Wij werken intensief samen met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten die altijd voor een origineel ontwerp zorgen. In combinatie met onze praktische kennis en ervaring is dat een succesformule. De creativiteit van een architect en de inzichten van een vakman; het eindresultaat is verrassend maar ook haalbaar! Onze vaste teams van professionals met een hoge mate van betrokkenheid zorgen voor een perfect eindresultaat. Hiermee geeft Farwick een nieuwe dimensie aan particuliere tuinen.

NL tuinlabel

Een tuin vormt een essentieel onderdeel van jouw leefomgeving. Naast een prettige plek voor rust en ontspanning, biedt een levendige en groene tuin nog vele andere voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat wij jouw tuin kunnen scannen op duurzaamheid en biodiversiteit? Als partner van NL-greenlabel kunnen wij jouw tuin toetsen aan de basisprincipes van een duurzame tuin en aanbevelingen doen ten aanzien van o.a. biodiversiteit, circulariteit, waterhuishouding. Op deze wijze kan jij ook een belangrijke bijdrage leveren aan een betere biodiversiteit, in de stad en daarbuiten.

0001 1

Projecten

Wat wij al hebben gerealiseerd?

Bekijk onze projecten