Werken bij Farwick; uitdagend werk!

Wij zoeken vakmannen (M/V)!

547 A8575

Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière? Bij Farwick bieden wij jou die kans!

Samen met een enthousiast team van ambitieuze professionals werk je aan bijzondere en spraakmakende projecten. Van hoogstandjes zoals daktuinen tot aan prachtige natuurbaden en zwemvijvers. En natuurlijk werk je aan fantastische tuinen!

Je keuze voor Farwick is meteen een keuze voor jouw toekomst. Je krijgt bij ons alle kans om door te groeien en staat vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen in de groenbranche. Wil jij jezelf ook blijven verbeteren? Kom werken bij Farwick!

Vacature (dak-)Hovenier / Voorman realisatie

Als hovenier-realisatie zorg je met je collega-hoveniers en de (meewerkend) voorman ervoor dat alle projecten van begin tot einde op topniveau worden uitgevoerd. Natuurlijk leg je mooie tuinen aan, maar daarnaast ook daktuinen, zwemvijvers en natuurbaden. Kortom; een grote afwisseling in allerlei aanlegprojecten. Nog weinig ervaring met daktuinen en natuurbaden? Geen probleem! Wij regelen de benodigde trainingen en opleidingen. Als dealer/verwerker van Optigrün Dakbegroeningssystemen en Biotop Natuurbaden werken wij met de laatste stand der techniek aan de mooiste projecten in Oost-NL.

Ben jij de (dak-)hovenier die wij zoeken?

Een professionele en prettige werksfeer ontstaat niet vanzelf. Daar heb je fijne collega’s voor nodig; de juiste mensen met de juiste kennis en instelling. Die vind je hier bij Farwick Groenspecialisten.

Wat verwachten we van jou als hovenier?

  • MBO-opleiding in het groen, minimaal (niveau 3)
  • Liefst enkele jaren relevante werkervaring
  • Rijbewijs B/E
  • Goede beheersing van het Nederlands
  • Eigenschappen zoals loyaliteit, flexibiliteit, stressbestendigheid, resultaat- en klantgerichtheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid

En - niet onbelangrijk - samenwerkingskracht: je kunt goed zelfstandig werken, maar komt helemaal tot je recht in teamverband.


547 A8082

Bij Farwick krijg je het voor elkaar

Omdat we het nodige van je vragen, krijg je daar ook wat voor terug: allereerst een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling conform cao Hoveniersbedrijf. Daarnaast bieden we je snel zicht op een vast contract. Prettig om te weten: bij Farwick werk je altijd met goed, milieuvriendelijk en professioneel materieel.

Ben jij die vakman met passie voor zijn werk? Kom dan solliciteren bij Farwick!

Stuur je cv + motivatie naar h.farwick@farwick.nl of bel ons voor meer informatie op 053 428 33 11.

Projecten

Wat wij al hebben gerealiseerd?

Bekijk onze projecten