Biotop Natuurbaden en zwemvijvers

Zwemmen in natuurlijk gezuiverd water; ultieme ontspanning en luxe!

Farwick is vooruitstrevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van zwemvijvers en natuurbaden. Van (semi-)openbare baden voor hotels en vakantieparken tot luxe natuurbaden en zwemvijvers in particuliere tuinen. Natuurlijk gezuiverd zwemwater heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele zuivering met chloor; het is zacht voor je huid en veroorzaakt geen irritatie aan je ogen en is milieuvriendelijker. Wij zijn officieel partner van Biotop; een van de grondleggers van natuurbaden en zwemvijvers. Maak kennis met de ultieme ontspanning door te zwemmen in natuurlijk gezuiverd water!

Wil jij deze zomer genieten van een eigen zwemvijver of natuurbad? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om een van de door ons aangelegde baden te bezoeken! Onze klanten vertellen graag over hun ervaring.

Natuurbaden

Natuurbaden zijn optisch identiek aan zwembaden, alleen wordt het zwemwater op een biologische manier gezuiverd. De bewezen techniek om zwemwater op een natuurlijke wijze te zuiveren wordt in het buitenland al decennia toegepast en wordt nu ook in Nederland steeds populairder. Een Biotop Living Pool kan uitgevoerd worden met een roldek en verwarming om het zwemseizoen te verlengen. Het zuiveringsgedeelte wordt vaak apart van het zwembad geplaatst.

Purepools

Ook kunnen wij natuurbaden realiseren met behulp van zogenaamde mono-blocks; als partner van Purepools leveren wij standaard kunststof zwembaden in verschillende afmetingen en kleuren. Hoogwaardige isolatie en biologische zuivering minimaliseren het stroomverbruik. Ultieme luxe, gecombineerd met een duurzame filtering; dat is pas echt zorgeloos genieten!

Zwemvijvers

De uitstraling van een natuurlijke waterpartij met de luxe van een zwembad. Zwemvijvers zijn eigenlijk het beste van deze twee werelden; kraakhelder zwemwater en een heel natuurlijke uitstraling die opgaat in de omgeving. Je hebt veel ontwerp-vrijheid in vormgeving en afmeting, waarbij de kleur van de folie de kleur van het zwemwater bepaalt. Een Biotop Swimming Pond is in alle seizoenen een sieraad in je tuin!

  • 8
  • 4
  • 13
  • 14
  • 15
  • Oke 07 78469
  • Oke 05 86177
  • Oke 05 86138
  • Oke 07 78466

Projecten

Wat wij al hebben gerealiseerd?

Bekijk onze projecten