Expertises

Wij kunnen van alles

Maar wij hebben ons gespecialiseerd in een aantal expertises:

terrein- & groenvoorziening, particuliere tuinen, daktuinen, speelplaatsen, natuurbaden en boomverzorging.

Terrein- & Groenvoorziening

Wij hebben oog en zorg voor de omgeving waarin wij werken. Als je iets moois aanlegt, moet het ook mooi blijven, daarbij is vaktechnisch onderhoud de sleutel tot succes.

Particuliere tuinen

Wij zijn ook de hovenier voor particuliere klanten; want iedere tuin verdient professionele aandacht. Van kleine stadstuin tot landgoed; een tuin moet passen als een warme jas.

Daktuinen

Als allround groenbedrijf hebben wij een helder doel voor ogen: zorgdragen voor meer groen als integraal onderdeel van onze gebouwen en buitenruimte. Want investeren in groen is investeren in een prettige leefomgeving.

Biotop Natuurbaden en zwemvijvers

De uitstraling van een natuurlijke waterpartij met de luxe van een zwembad. Zwemmen in natuurlijk gezuiverd zwemwater combineert het beste van beide werelden.

Boomverzorging

Om een stad leefbaar te houden zijn voldoende vitale bomen in verschillende leeftijdsklassen van essentieel belang. Farwick is al jaren erkend specialist op het gebied van boomverzorging.

Speelplaatsen

Een klimboom om op te klauteren, een bamboebos om verstoppertje in te spelen; al spelend leren we. Farwick ontwerpt en realiseert speel- en beweegtuinen, waarin kinderen kunnen ontdekken en ervaren.

Wij staan voor u klaar

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer