Terrein- & Groenvoorziening

Oog voor de omgeving

Werken in de openbare ruimte vraagt om specifieke kennis: van beeldbestek tot meerjarenplanning en van onkruidbestrijding tot boomverzorging. Farwick biedt hiervoor een breed scala aan oplossingen en adviseert van A tot Z. Wij weten het afgesproken beeld te bewaken, stemmen werkzaamheden tijdig af met alle betrokkenen en bieden diverse maatwerkmogelijkheden. De korte lijnen in onze organisatie zorgen voor grote betrokkenheid op de werkvloer: vaste teams op vaste projecten, met focus op de afgesproken kwaliteit. Wij hebben oog en zorg voor de omgeving waarin wij werken. Als je iets moois aanlegt, moet het ook mooi blijven, daarbij is vaktechnisch onderhoud de sleutel tot succes.

Een passende totaaloplossing

Farwick is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfsterreinen en (semi-)openbare ruimte. Terrein- en groenvoorziening is van oudsher onze core-business: wij ontzorgen onze opdrachtgevers gedurende het gehele proces van ontwerp tot realisatie en beheer. Met een helder uitvoeringsplan, korte communicatielijnen en een duidelijk financieel kader maken wij de verwachtingen waar.

Ons gedreven team van vakmensen heeft ruime ervaring in het toepassen van groen als integraal onderdeel van de totale buitenruimte. Graag nemen wij onze opdrachtgevers mee in onze expertise om de terreininrichting zo duurzaam mogelijk en klimaatbestendig in te richten.

Wist u bijvoorbeeld dat wij uw terrein kunnen toetsen op duurzaamheid en biodiversiteit? Als actief partner van NL Greenlabel beoordelen wij projecten (van ontwerp tot opgeleverd) volgens de principes van NL Greenlabel. Hierbij kunnen wij vervolgens aanbevelingen doen om het terrein verder te optimaliseren en klimaatadaptief te maken.

Wilt u weten of uw terrein duurzaam is ingericht en waar verbeteringen te realiseren zijn? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen u graag ook uw omgeving groen en gezond te maken!

  • Farwick Map 1 11
  • 547 A8366
  • Image001
  • 547 A8352
  • 547 A8027
  • 547 A8205
  • 547 A8119
  • Farwick juni11

Projecten

Wat wij al hebben gerealiseerd?

Bekijk onze projecten