Particuliere tuinen

Inspirerende tuinen

Wij zijn ook de hovenier voor particuliere klanten; want iedere tuin verdient professionele aandacht. Van kleine stadstuin tot landgoed; een tuin moet passen als een warme jas. Daarom werken wij samen met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten om jouw droomtuin te realiseren. Een goede interpretatie van jouw wensen is hierbij essentieel. Samen met de architect vertalen wij jouw wensen in creatieve oplossingen en unieke ontwerpen die passen binnen het gestelde budget. Laat je verrassen wat wij met jouw tuin kunnen doen!

Farwick, hoveniers sinds 1898.

Een investering in vitaliteit 

Wij realiseren tuinen waarin je kunt genieten. Waarin je de seizoenen beleeft en er altijd iets te zien is. Hierbij werken wij met duurzame materialen die bij voorkeur lokaal worden geproduceerd. Ook na de realisatie zijn wij graag van dienst om jouw tuin in topconditie te houden. Dit kan op incidentele basis (een voor- of najaarsbeurt) of structurele basis (meerjaren-onderhoudscontract). 

Wellicht heb je zelf groene vingers en wil je het onderhoud (deels) zelf doen? Geen probleem! Of ben je een enthousiaste amateur die graag van de professional wil leren? Dat kan ook! Samen plannen we het onderhoud in zodat jouw tuin het gehele jaar in topconditie blijft. Vele tuinbezitters zijn al tientallen jaren klant bij ons. Wij voeren het onderhoud uit met vaste hoveniers die jouw tuin en jouw wensen kent. Maak kennis met het efficiënte vakmanschap van onze hoveniers. Wij worden ook graag jouw hofleverancier!

  • Img 1493
  • Img 1494
  • Img 1501
  • Img 1522
  • Img 3727
  • Img 3737

Projecten

Wat wij al hebben gerealiseerd?

Bekijk onze projecten