Onderwijs

Een rooskleurige toekomst

Een duurzame toekomst begint bij een nieuwe generatie. Met onze oplossingen zorgen wij voor een groene omgeving waarin zij kan opgroeien en ontdekken. Wij hebben ons gespecialiseerd in het realiseren van speeltuinen bij kinderdagverblijven en BSO’s. Onze kennis van natuurlijk spelen en het enthousiasme van gecertificeerde monteurs voor de installatie en inspectie van speeltoestellen, zorgt voor een ultieme combinatie van onderwijs met een groen, inspirerend schoolplein. Een groene toekomst begint bij Farwick!

Veelbelovend groen

Groen en leren heeft een bewezen positief effect op de gezondheid en het welbevinden van leerlingen, studenten en personeelsleden. Groen in en rondom de school, het kinderdagverblijf of de campus brengt tal van voordelen met zich mee. Zo zorgt luchtzuivering met planten in de lokalen voor een beter concentratievermogen, minder hoofdpijn en betere prestaties. Uitzicht op groen vermindert stress én nodigt uit tot buitenspelen. Bovendien kan met dakgroen en bomen het binnenklimaat worden verbeterd; koel in de zomer en behaaglijk in de winter.

Verrijkende kennis

Farwick begeleidt u graag bij de vergroening en verduurzaming van uw schoolplein. Door onze kennis van speeltuinen, het omvormen van traditionele schoolpleinen naar schooltuinen en lokale subsidies, weten wij mooie trajecten op te starten samen met de input van scholen. Van buiten lesgeven tot moestuinen; Farwick helpt om groen succesvol toe te passen om bij te dragen aan een beter leefklimaat, biodiversiteit en de gezondheid van kinderen en volwassenen. Een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Unadjustednonraw Thumb 484B

Uw onderwijs

Heeft uw school al een groen schoolplein of een schooltuin?

Bekijk onze projecten of neem direct contact op